Zengin İçerik İçin Tıklayınız !

23 Şubat 2014 Pazar

Champions League Matches - Betting ( 25, 26 February 2014 ) - Let's win !

BETTİNG  (Champions League)

Dün filmi (The Wolf of Wall Street ) izledik, çıktık. Diyoruz ki birbirimize, adam ne para kazandı be ! Sürekli parti falan. Yatlar, katlar... Neyse... Baktık tabii bu paralar öyle ayda bir kaç bin brüt maaş kovalıyarak olmuyor. Kolay Para nasıl kazanılır diye düşündük sonra borsada manipülasyon yapamayacağımıza göre, borsanın spora uyarlanmış hali, iddaaya mı sarsak diye düşündük. Geçmişte maçları manipüle edip -belli gruplar tarafından- ne paraların kazanıldığını bilmeyen yoktur. Tabii geçmiş dedik ama geçmişte kaldığından da çok şüpheli olduğumuz açık.

Şaka bir yana iddaa gibi gereksiz şeylere bulaşmaya hiç gerek yok. Ama şu da var. Para yatırdığınız maçları TV karşısından izlerken yaşadığınız o heyecanı size sağlayabilecek, iddaa dışı alternatifler tam olarak nedir bilemiyorum ama çok kısıtlı olduğu kesin.

Galatasaray'ın da çarşamba günü maçı var. Takımımızın Avrupada oynayacağı üst düzey bir karşılaşmanın heyecanını da hissedip bu haftaki Şampiyonlar Ligi maçlarına bir bakacak olursak;

                                              Last kick will show what you won or lost !              
                               

25.02.2014


Zenit Petersburg - Borussia Dortmund


Rusyada lig bitti. Havalar soğuk. Kupa maçları var. Zenit, o maçlarda çok da formda görünmedi. Maç eksiği olduğu belli. Hatta sırıtıyor :) Borussia Dortmund da haftasonu fantastik bir yenilgi aldı. Oysaki son 4 maçlarını kazanmışlardı. Sanırım bir kaza oldu. Bu arada Hamburg, haftasonu Borussia Dortmund'u 3-0 yenerken 90. dakikada Hamburg'lu oyuncu Hakan Çalhanoğlunu, 45 metreden duran topu neden kaleye vursun diye düşünerek baraj kurmadan boş bırakan Dortmund, şöyle fantastik bir gol yedi ( Gerçi hangi takım o mesafe için baraj kurma gereği duyar ki ) ;

Hakan Çalhanoğlu 3-0

Bir de şu var. Hakan Çalhanoğlu'nu, Fatih Terim Türk Milli Takımını seçmesi için ikna etmiş. Hakan Çalhanoğlu, bu seçim üzerine bir de Spor Toto Süper Lige transfer olursa bir daha bence milli takıma seçilecek performansı bile gösteremez. Dilerim Avrupa Liglerinde oynamaya devam eder, kendini geliştirmeye devam eder ve milli takıma da maksimum katkı yapar. Yok ama kolay olana kaçıp Süper Lige gelirse iki sene sonra PTT 1.Ligde izleriz.

Sonuç olarak bu maçı Borussia Dortmund alır. İkinci ihtimal de 2.5 gol üstü.

Mostly 2 - Secondary  2.5 Over

Olympiakos - Manchester United

Sir Alex Ferguson gittikten sonra ManU çok ilginç bir takım oldu. Hatta sıradan bir takıma bağlayacaklar diye korkmuyor da değilim. Seneye yeniden yapılanmaya gidecekler ve takımdan kimlerin gideceğini şimdiden açıkladılar. Bu durumda bu takım nasıl motive olabilir ki ! Olympiakos ise bu sene belki de tarihlerindeki en formda sezonlarından birini yaşıyor. İçerde dışarda farklı galibiyetlerle ligi sürklase ettiler. Bu iki takım Şampiyonlar liginde çok kere karşılaşmış ve %90 oranında ManU galibiyeti var ama o ManU bu ManU olmadığı için istatistiğin çok önemi kalmıyor. Formda Olympiakos evinde oynayacak ve o çılgın taraftarla maçı alacaktır. İkinci ihtimalde bu maç 2.5 gol üstü olur.

Mostly 1 - Secondary 2.5 Over  (3.5 Over is not suprise)


26.02.2014

Schalke 04 - Real Madrid

Schalke 04, tam bir Alman ligi takımı. Ne yapacağı hiç ama hiç belli değil. Real Madrid sezona çok formda başlamadı ama şu an sezonun en formda dönemini geçiriyorlar. Real Madrid, her ne kadar Almanya deplasmanlarında saçmalayama çok yakın oynasa da Schalke 04'ün bu maçta onları zorlayacağını sanmıyorum. Real Madrid'in ekstra formu ve her maçı sanki son maçı gibi oynayan Ronaldoyu düşününce bu maç her türlü 2 olur. Muhtemelen 2.5 üstü de olacaktır.

Mostly 2 - Secondary 2.5 Over ( even 3.5 Over)

Galatasaray - Chelsea

Ve geldik dananın kuyruğunun koptuğu ana. Bir Galatasaraylı olarak gönül istiyor ki güzel bir galibiyet alalım. Turu geçelim. Ülke olarak yarı final - final coşkusu yaşayalım ama işte gerçekleri de görmek lazım. Ama maç tahminim öncesi söylemek istediklerim de var.

Drogba gibi oyuncuları alıyorsan en fazla bir sezonluk sözleşme yapıp alabildiğin verimi alıp yollayacaksın. Bunun başka örnekleri de var. Anelka olsun, Quaresma olsun, vb... İkinci sezon bu adamlar gördükleri ilgi ve aldıkları garanti para ile topa koşmuyorlar bile. Seneye İbrahimoviç gelecek diyorlar. İddaa ediyorum İbrahimoviç gelsin, bir süre sonra antremana bile çıkaramazsın kafasına göre maçlara gelir gider. PSG maçlarını izleyin bu adamın sorumsuz oyununu görüp çıldırırsınız. Tüm topları o kullanıyor. Bam-güm her yerden vuruyor. Sonra 50 şuttan 2 gol olunca kahraman oluyor. Maçı izlemediysen sen de buna kanıyorsun. Tüm takım ona çalışırken bir zahmet gol atıversin. O nedenle böyle jübile öncesi, kariyerli olan futbolcu transferinden acilen kurtulmamız gerek. Yabancı sınırlanmamalı onun yerine böyle kariyerli ama futbolu bırakmasına iki sene kalmış futbolcuların transferi yasaklanmalı.




Maça gelecek olursak herkes Chelsea için iyi bir kura dedi. Belki kura çekildiği dönemde maç yapsak iyi bir kura diyebilirdik ama Mourinho takımı toparladı ve kafasındakileri takıma yerleştirdi. Chelsea şu an Premier Lig lideri ve gayet formda. Bizim onlara gol atabileceğimizi sanmıyorum. Drogba coşacak, o maç çok iyi oynayacak gibi hayallere kapılmamak da fayda var ki hayal kırıklığı olmasın. Drogba'ya bu fizik gücü ile nal toplatacaklar, o maçlarda. Burak zaten sınırlı kapasite ama en azından bir şeyler yapmaya çalışacaktır. Chelsea maçı 1 yada 2 sıfır kazanacaktır. Gönül ister yanılayım ama işte görünen köy kılavuz istemiyor. Taraftarımızın coşkusu nedeniyle Galatasaray'ın da ilk dakikalardan itibaren coşkulu oynamaya çalışacak olması Chelsea'yi çok daha tedbirli oynamaya iteceğinden gol atmamız bir hayli zor olacak. Muhtemelen maçta 3 gol çıkmayacaktır.

Mostly 2.5 Under - Secondary 2 ( Galatasaray 0 : -1 or 2- Chelsea )

Ama siz siz olun İddaa olayına bulaşmayın, alışkanlık yapmasın. Bir de bahis yorumlarına çok da takılmayın olur da oynayacaksanız siz ne düşünüyorsanız ona oynayın. Zaten yorum yapan biliyor olsa gider kendi oynayıp kazanır :) Yalnız para yatırdığın maçı izlerken de ne heyecan oluyor ama! Direkten dönüyor, bahsin tutarken ansızın gelen kırmızı kart ile maç dönüyor, 90 da galibiyet golü geliyor, kupon tutuyor,  oy oyyy oyyy... :) Unutmayın ki  ne demişler kumardan sadece oynatan kazançlı çıkar, oynayan değil. Dikkat edin iki üç liralık eğlence olmaktan öteye gitmesin.

Cagatay




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder