Zengin İçerik İçin Tıklayınız !

24 Şubat 2014 Pazartesi

Bahse Var Mısın ? Elazığspor - Fenerbahçe

Bahse Var Mısın ?- Betting


Evet ne diyorduk. Bahse bulaşmıyoruz ama maç tahmini yapmak da gerçekten eğlenceli oluyor. Hele ki herkes tarafından takip edilen önemli maçları, doğru yorumlayabilmek ayrı bir keyif. O zaman devam edelim.

22.2.2014




Elazığspor - Fenerbahçe


Elazığspor, Okan Buruk yönetiminde son bir kaç haftadır iyi bir ivme yakaladı. Açıkçası ligin dibine demir atıp sezonu da öyle kapatmasını beklediğim Elazığspor direnç gösteriyor ki son haftalarda evinde üst üste galibiyetleri var. Okan Buruk da yeni deneyimlediği teknik direktörlük kariyerinde yavaş yavaş bir şeyler ortaya koymaya başlıyor gibi. Kısacası Elazığspor için işler yolunda görünüyor. Bu maç için hem puana ihtiyaçları var hem de son haftaki durumlarını düşünürsek iddaalı da sayılabilirler.

Fenerbahçede ise işler gerçekten karışık. Geçen hafta ite-kaka alınan Kasımpaşa galibiyeti sonrası, durum çok da parlak görünmüyor. Kötü oynadıkları maçı taraftar desteği ve oyuncuların bireysel becerileri ile kazandılar. Ama bu maç takımın itici gücü Emre Belözoğlu da olmayacak. Takımda sonuca etki edecek futbolcu olarak Emenike, Caner ve Kuyt kaldı. Onların bugün göstereceği ekstra performans Fenerbahçeye galibiyeti getirir ama bu hiç de kolay görünmüyor.

Formda ve kendi sahasında puan almak zorunda olan Elazığspor, eksik Fenerbahçeyi zorlayacaktır. Elazığsporun en kötü berabere kalacağı maçta galip gelmesi de sürpriz olmaz. Maçta 2 yada 3 gol olacaktır. En garantisi ne derseniz Elazığspor yenilmez derim.

Mostly (1x0) Secondary 2-3 Goals

Cagatay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder