Zengin İçerik İçin Tıklayınız !

12 Eylül 2016 Pazartesi

NASIL İNGİLİZCE ÖĞRENİLİR - ENGLISH LEARNING 

İngilizce, bir çok insanın öğrenmek istediği, hevesle başladığı ama devamını getiremediği bir uğraştır.

SİZE ÖZEL KOMBİNLERLE ŞIKLIĞINIZI ARTTIRIN

Peki İngilizce öğrenmek bu kadar zor mu ?

Herhangi bir şeyi öğrenmek ne kadar zorsa İngilizce öğrenmek de o kadar zor. Yani kısaca olay size kalmış. Bardak yarısına kadar boş mu yoksa yarısına kadar dolu mu kararını siz vereceksiniz. Ben burada naçizane bir kaç önerimi kısaca paylaşmak isterim.

Öncelikle kelime dağarcığınızı ve Grammar Kuralları bilginizi tamamlayın. Bunu nasıl yapacağız derseniz günümüz internet çağında bunun için çokça kaynak elde edebilirsiniz. Kelime dağarcığı ve Grammar kuralları sizin alt yapınız olacak. Bu alt yapıyı ne kadar sağlam tutarsanız o kadar iyi ilerleyebilirsiniz.

SİZE ÖZEL KOMBİNLERLE ŞIKLIĞINIZI ARTTIRIN

Peki kelime dağarcığınız ve Grammar kurallarınız tamam. Bu durumda anlıyorum ama konuşamıyorum eşiğine geldiniz demektir :) Şimdi mühim olan kısım, bu öğrendiğiniz kelimeleri ve grammar kurallarını karşınızdaki kişi konuşurken yakalamak ve aynı şekilde cevap verebilmek. Bunun için de interaktif çalışmalar yapmanız gerekiyor. Peki interaktif çalışmayı nasıl yapacaksınız ?

ELLLO.ORG

Bu sitede dünyanın farklı yerlerinden insanların herhangi bir konu üzerine birbiri ile konuşmalarını dinleyebilirsiniz. Bu konuşmaları yazılı metin üzerinden takip ederek ne kadar anlayıp anlamadığınızı ya da anlayamadığınız kısımların ne olduğunu netleştirebilirsiniz. Farklı ülkelerdeki insanların İngilizce aksanlarına alışarak İngilizcenizi ilerletebilirsiniz.

ENGOO.COM


Bu site üzerinden 25 dk'sı 6 TL olacak şekilde istediğiniz kadar ders alabiliyorsunuz. SKYPE üzerinden yapılan derslerde karşınızda profesyonel bir İngilizce hocası oluyor. Dünyanın herhangi bir yerinden bir İngilizce öğretmeni ile çalışabiliyorsunuz. Öğretmenizi kendiniz seçiyorsunuz. Her bir ders 25 dk sürüyor ve siz ne kadar sürdürmek isterseniz  dersleri o sürdürebiliyorsunuz.

Öğretmeniniz sizin seviyenize göre sizi yönlendiriyor. Ödevler veriyor. İngilizcenizi çok hızlı şekilde profesyonel yönlendirme ile geliştirebiliyorsunuz.

Bence bir an evvel bu anlattıklarımı denemeye başlayın. İngilizce seviyenizdeki hızlı ilerlemeye siz de şaşıracaksınız.

SİZE ÖZEL KOMBİNLERLE ŞIKLIĞINIZI ARTTIRIN

Çağatay

SİZE ÖZEL KOMBİNLERLE ŞIKLIĞINIZI ARTTIRIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder